BejelentésSPIRITUÁLIS TERÁPIÁK VILÁGA
A kapuk megnyilnak... és csoda csodát követ!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


1ségben test és lélek

ÉLJ HARMÓNIÁBAN TESTEDDEL ÉS LELKEDDEL

Mindannyiunknak vannak elképzelései arról, milyen is harmóniában lenni Önmagunkkal, a környezetünkkel, a világgal.

Talán már kevesebben vagyunk, akik tudjuk hogyan valósítsuk ezt meg. Lehet eleinte, csak néha sikerül. Az ilyen pillanatokban úgy érezhetjük, minden fényesebb, tisztább, szeretettel teljesebb. Aztán elmúlik a pillanat és várjuk/vágyjuk, hogy valamikor ismét ránk talál. Talán valahol mélyen legbelül, mindenki tudja, hogy ez pusztán rajta múlik. De vannak időszakok, mikor elkél a segítség, akár csak kis megerősítés formájában...

Tudjuk mindketten, hogy nem a vak véletlen folytán kerültél erre az oldalra. Hiszen semmi sem történik ok nélkül.  Ha teljesen egészséges, boldog és sikeres vagy, mindig kiegyensúlyozott érzelmeid vannak, és örömteli kapcsolatokat élsz meg, - kívánom legyen is így mindig! - akkor bizonyára csak valami számodra új vagy éppen aktuális információért kellett idelátogatnod - remélem

, hogy ezt meg is találod és sikeresen be tudod építeni az életedbe.

Àm, ha problémáid vannak az alábbi életminőségek közül bármelyikben is

  • egészségeddel, fizikai tünetek vagy rejtett betegségek formájában
  • kapcsolataiddal, pároddal, szülőkkel, barátokkal
  • a pénzzel és a sikerességeddel,
  • a munkahelyeden a kollégákkal,
  • teljesítményeddel sportban, tanulásban, munkában,
  • magaddal: önbecsülés, önbizalom, szeretet nyújtás és elfogadás terén
  • vagy talán meg sem tudod fogalmazni, de néha ok nélkül nem érzed jól magad,

és változtatni szeretnél ... Akkor azért vagy itt, hogy erre megoldást találj.

A megoldás keresése az első lépés a teljesebb élet felé. Következő lépésként szeretettel ajánlom figyelmedbe a Spirituális Választerápiát. Az SVT terápia eredményességének oka, hogy megtalálja

problémáid forrását és azokat kezeli. Az SVT a tudat alatti elme és a lélekkrónika (Akasha) vizsgálatának rendszere, célja, hogy gyorsan megtaláljuk és elengedjük a diszharmonikus, korlátozó elképzeléseket, majd szerető, támogató eszmékkel és elképzelésekkel helyettesítsük azokat. Igy ez a módszer igényes, erőteljes, pontos és fájdalommentes módszer arra, hogy megváltoztassuk életünk belső és külső képét, és szabadabb, teljesebb életet élhessünk. Talán éppen ez az a kezelési eljárás, melyre most szükséged lehet.

Ha úgy döntesz, hogy ezen az úton, a Spirituális Választerápia segítségével szeretnél továbbhaladni, úgy szeretettel várlak

- időpont egyeztetés, és/vagy informálódás céljából el tudsz érni

telefonon:  20 - 9797 200 vagy

e-mailben: ibolyalerch@gmail.com

 


Ahogy én dolgozom

Egy inga és egy speciális táblázatrendszer segítségével megvizsgáljuk a tudat alatti elméd és a lélekkrónika összes diszharmonikus programozását, majd tisztítjuk azokat. A tisztítások után helyükre azok a pozitív programok kerülnek, melyekre a lelkednek leginkább szüksége van a továbblépéshez. A többi kezelési és tanácsadási módszer (a kristálygyógyászat, a meditációs technikák, a csakraterápia és a táplálkozási tanácsok) azokat az életmódbeli változtatásokat segítik és könnyítik meg, melyek nélkül nem lehetséges a folyamatos és tartós fejlődés és az előrejutás, sem a gyógyulásban, sem pedig a szellemi kiteljesedésben és önmegvalósításban. Klienseim megtanulnak egy tiszta, semleges és befogadó állapotot fenntartani és azt, miképp érhetik el, hogy gondolataikat és életüket mind több pozitív energia hassa át. Igénytől függően az alábbi technikák tanítom meg, hogy aztán otthon alkalmazva minden nap tehessünk magunkért és fejlődhessünk:

gyógyító vizek készítése otthon,

a lakás energetika terének rendezése,

stressz kezelés,

kristályok alkalmazása,

meditációs technikák

táplálkozási tanácsok az egészség, a fiatalság és a tiszta gondolatok megőrzésére

Egy SVT kezelés után mikor elménk és múltunk minden negatív lenyomattól mentes,  ezek a gyakorlatok mindennapjainkba beépítve erősítenek és harmonizálnak, és biztosak lehetünk benne, hogy kihatással lesznek egész további életünkre.

Az oldalamon olvasható témákkal kapcsolatban készséggel adok bővebb információt személyesen. Csak kérdezz, telefonálj vagy írj.

Itt kérek elnézést attól, akit bánt a közvetlen hangvétel - bízom benne, hogy kevesen vannak, és ez így is van, ha abból indulok ki, hogy aki ebben a témában érdeklődik, az lélekben lehet érett ám mégis fiatalosan rugalmas kell hogy legyen, független az éveinek a számától. Én éppoly tisztelettel szólok hozzád, ha 17 éves vagy mint ha 83 – hiszen Te is megtisztelsz a bizalmaddal, mikor hozzám fordulsz. Ez egy olyan közvetlen kapcsolat, amit nem lehet közvetett módon, magázódva és elhatárolódva kezelni. A magázódás a hierarchikus rendszer eleme. Ilyen pedig nem létezik. Az élet nagy kerekén a fenn és a lenn, csak illúzió. A kerék forog, és ki fenn van kerül le is. Egy módon kerülhetünk csak nyugalomba és szabadulhatunk ki ebből a „majomkerékből“ :), ha elérjük a kerék középpontját, önmagunk középpontját. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani, minden hozzám fordulónak.

szívélyes üdvözlettel

Lerch Ibolya

SV Terapeuta és Fénymunkás

 
Üzenetküldés
Keress meg kérdéseiddel

E-mail címed:
Szöveg:

Üzenőfal


Név:

Üzenet:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!